Miksi tietoturva on valmistavalle teollisuudelle kriittisen tärkeää?

Webinaari tiistaina 3.10.2017 klo 9 - 9.45

Kyberturvallisuus ei koske vain nettikauppoja ja IT-yrityksiä. Nykymaailmassa joka ikinen yritys on samalla myös digitaalinen yritys, toimialasta riippumatta.

Fyysisten tuotteiden valmistaminen ei suojaa digitaalisilta uhkakuvilta. Esimerkiksi Yhdysvalloissa valmistavaan teollisuuteen kohdistui vuonna 2015 toiseksi eniten kyberhyökkäyksiä. Tietoturvaloukkaukset voivat aiheuttaa tuotantokatkoja tai pyrkiä varastamaan aineetonta pääomaa. Taloudelliset menetykset voivat nousta erittäin suuriksi.

Turhaan, sillä kyberhyökkäyksiltä voi suojautua.

Tiedon maksuttomassa webinaarissa tietoturvan huippuasiantuntijamme Timo Ahomäki ja Jan Salenius kertovat:

  • Miksi valmistavan teollisuuden pitää olla huolissaan digitaalisesta tietoturvasta
  • Mitkä ovat toimialan tämän hetken merkittävimmät uhat
  • Mitä voit itse tehdä käytännössä yrityksesi suojaamiseksi

Varaa heti paikkasi webinaaristamme 3.10. kello 9.00–9.45 ja saat tuoreinta käytännön tietoa valmistavan teollisuuden tietoturvasta! PUHUJAT

Ilmoittaudu! PUHUJAT

Markus Melin
Speaker Title

Sed ac purus sit amet nisl tincidunt tincidunt vel at dolor. In ullamcorper nisi risus, quis fringilla nibh mattis ac. Mauris interdum interdum eros, eget tempus lectus aliquet at. Suspendisse convallis suscipit odio, ut varius enim lacinia in. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Timo Ahomäki

Timo Ahomäki vastaa tuoteportfolion kehittämisestä Tiedon Security Services -yksikössä.Hänellä on yli 20 vuoden kokemus vastaavista kansainvälisistä tehtävistä telecomin ja kyberturvallisuuden toimialoilla. Ennen Tietoa, Timo toimi CTO:na kansainvälisessä ohjelmistoyrityksessä, jonka erikoisalaa ovat teletoimialan toiminnanohjaus- ja tukijärjestelmät.

Jan Salenius

Jan Salenius vastaa Tiedon Security Services -yksikössä myynnin kehittämisestä, erityisalueenaan identiteetin- ja pääsynhallinta. Jan on toiminut useissa kansainvälisissä ohjelmisto- ja palveluyrityksissä vastuualueenaan tietoturvatuotteiden myynti. Tiedolle hän siirtyi Capgeminiltä, jossa hän vastasi ulkoistuspalveluiden myynnistä.  

.

OHJELMA

9:00
Avaus ja webinaarin tavoite
Osa 1: Miksi valmistavan teollisuuden on syytä olla huolissaan tietoturvasta
Osa 2: Mikä on toimialan turvallisuustilanne nyt ja mihin suuntaan se on kehittymässä
Osa 3: Käytännön ohjeita tietoturvan parantamiseksi
9:40
Kysy – me vastaamme!
9:45 Yhteenveto. Webinaari päättyy