Lyse forlenger strategisk IT-samarbeid med Tieto

Tieto skal levere datadrevne tjenester, skyløsninger, infrastruktur og datasentertjenester til Lyse, samt IT-støtte til 1200 ansatte og konsulenter i konsernet.

 

Les om samarbeidet

Nordmenn sier nei til robotleger

En ny undersøkelse fra Tieto viser at helsevesenet er den sektoren der flest nordmenn er skeptiske til å ta i bruk ny teknologi. Er det grunn til panikk?(Engelsk).

 

Les resultatene her

Møt Simon: fra koding til innovasjonsledelse

Tieto har lansert sin nye strategi og har store ambisjoner om å vokse i Norge. Bli bedre kjent med en av våre ansatte som har hatt en utrolig reise. I dag leder han Tieto sin innovasjonslab, dLab. (Engelsk).

 

Bli kjent med Simon

Bruk sunn fornuft  e-bok om cybersikkerhet

E-boken "En introduksjon til cybersikkerhet' er spesielt rettet mot personer som ikke arbeider direkte med sikkerhet. Bli litt klokere og last ned din kopi her. (Engelsk).

 

Last ned e-boken

Sikre deg plass på 360° Brukerforum til høsten

Jobber du med Public 360°? Husk å sikre deg en plass på årets Brukerforum i september. I år har vi fokus på hvordan vi sammen skal skape en smartere hverdag.

 

Meld deg på

Oppdater deg på AI og endringsledelse, besøk bloggen vår

Vår nye blogg heter Tieto Talks, her  dekkes emner som spenner fra AI, smart bruk av data og endringsledelse og erfaringer fra våre ansatte. Bli bedre kjent med oss og ta turen innom bloggen.

 

Tieto Talks blogg

AI frokostseminar

4. juni, kl. 08:30, Skøyen, Oslo

Meld deg på

Digitaliserings-

konferansen

11. og 12. juni, Oslo

Book et møte

Arendalsuka

12. august, Arendal

Delta på debatt