Tester ut ansiktsgjenkjenning ved videregående skole

Hvordan kan AI og ny teknologi redusere lærernes administrative oppgaver i klasserommet? Prosjektet “Fremtidens klasserom” tester ut automatisk studentregistrering gjennom tagger, mobilapper og ansiktsgjenkjenning. Reaksjonene har vært positive fra både studenter og lærere.

 

Les mer
Untitled design.png

Lillestrøm digitaliserer ny storkommune

Kommunen skal innføre en ny, skybasert løsning for saksbehandling og arkiv. Løsningen vil sikre kommunen en moderne, brukervennlig og sikker løsning for saksbehandling, arkiv og dokumenthåndtering, politisk saksbehandling og møte- og utvalgsbehandling.

 

Les om digitaliseringen

Bergen kommune – etterlengtet digital satsning for sosiale tjenester

Tieto har sammen med Nav i Bergen kommune jobbet for å gi de kommunale tjenestene et digitalt løft. Den nye løsningen skal bidra til en innsparing på hele 710 000 kroner, kun i portoutgifter.

 

Les om satsningen

NVE fra 14 dager til 2 minutters saksbehandlingstid

Se intervju med NVE hvor de forteller at de tok tak i én enkelt prosess og automatiserte den, samtidig som de sørget for at dette kunne gjenbrukes i mange andre prosesser ved økt digitalisering.

 

Se video
244x150 Drammen.jpg

Look to Drammen!

Drammen står overfor en omfattende kommunesammenslåing og benytter anledningen til å digitalisere kommunens tjenester. Les mer om kommunens arbeid med å bygge de viktigste grunnsteinene for å lykkes med prosessen.

 

Les mer

Nye muligheter med offentlig sky

Møt Microsoft og Tieto på Software 2019 hvor vi skal presentere hvilke muligheter som åpner seg når Microsoft åpner lokale skysentre i Norge. Hva betyr dette for norske selskaper og hvor går utviklingen videre?

 

Til påmelding og agenda

På statsbesøk til India

Tieto ble invitert med til India som en del av den norske næringsdelegasjonen under det offisielle besøket til statsminister Erna Solberg. I New Delhi ble det diskutert hvilke muligheter som finnes for fruktbare samarbeid innen energisektoren.

 

Les mer
244x150 drammen seminar.jpg

Inviterer til frokostmøte om innovative anskaffelser

Fredag 25. januar inviterer Drammen kommune til frokostmøte om innovative anskaffelser. Seminaret er basert på kommunens nylige anskaffelse av en skyløsning fra Tieto som gir helt nye muligheter for å effektivisere interne arbeidsprosesser, samt at det vil gi bedre tjenester til innbyggere og næringsliv.

 

Til påmelding og agenda

Temamøte med 360° Brukerforeningen

7. februar

Påmelding og agenda

DNDs Software 2019

13.-14. februar

Les mer om konferansen her

Tieto inspirasjonsdager for offentlig sektor

13.-14. mars

Påmelding og agenda