Fem sikkerhetstrender i 2019

Med det nye året i full sving, er det på tide å se på hva som kan vente oss innen IT-sikkerhet i 2019. Vi har trukket frem noen av de viktigste trendene, og ser på hva du bør gjøre for å møte truslene og sikkerhetskravene.

 

Les om trendene

Vil gjøre helseopplysninger tilgjengelig på tvers av helsesektoren

Blockchangers og Tieto vant nylig et hackaton for sin e-helseløsning basert på konsepter fra blokkjede-teknologi. Prototypen skal nå videreutvikles.

 

Les om løsningen

Blogg: Kjære Digitaliseringsminister

For offentlig sektor må det etableres gode, felles løsninger og sterkere samordning på tvers av sektorer og forvaltningsnivåer. Digitalisering er viktig for alle sektorer, og er nødvendig for fortsatt god samfunnsutvikling.

 

Les blogginnlegget

Lansering av ny selskapsstrategi for Tieto

Konsernets oppdaterte selskapsstrategi skal fremme kundenes konkurranseevne, og styrke organisasjon og vekst lokalt i Norge.

 

Les om den nye strategien

Svensk kommune forbedrer innbyggertjenestene med den skybaserte løsningen Public 360°

Värmdö digitaliserer sine prosesser og tilbyr nå enda bedre tjenester til innbyggerne i kommunen.

 

Les suksesshistorien

Bli med på en VR-reise til Green Mountain

Nå kan du oppleve Green Mountains verdensledende datasentre gjennom en virtuell reise. Reisen gir en nøyaktig gjengivelse av den høye kvaliteten, påliteligheten og sikkerheten til deres to datasentre i Norge.

 

Les om VR-reisen

Sterk omsetningsvekst i fjerde kvartal 2018

Tieto økte konsernomsetningen i lokal valuta med 7 prosent for 2018 og 5 prosent i fjerde kvartal 2018. Tieto oppnådde spesielt høy vekst i Norge for løsninger innen Olje & Gass, helse og velferd og business consulting.

 

Les mer

Befinner du deg i et informasjonskaos?

Ingeniører befinner seg ofte i et informasjonskaos hvor mye av arbeidstiden går med til å finne informasjon istedenfor for å bidra til verdiskapning. Vi inviterer til lanseringsmøte av vår EDMS-løsning og du kan høre mer om hvordan du kan fri deg fra kaoset.

 

Se agenda og meld deg på

Inspirasjonsdager for offentlig sektor

13.-14. mars

Meld deg på

IT Forum Vest

19.-20. mars

Book et møte

Befinner du deg i et informasjonskaos?

28. mars

Meld deg på