Med Public 360° skaper du gode digitale innbyggertjenester

Den mest morderne, fleksible og fremtidsrettede løsningen for sak, arkiv og dokumenthåndtering er nå fornyet, forenklet og forbedret.

 

Les om lanseringen

Slik påvirkes du av kunstig intelligens

Kunstig intelligens er ikke lenger kun et abstrakt fenomen, men påvirker deg og meg. Vi ser nærmere på hvilke fordeler og ulemper utviklingen fører med seg fra et sikkerhetsperspektiv.

 

Les mer

Norsk teknologi effektiviserer den svenske kirke

Med Public 360° strømlinjeformes medarbeidernes arbeidsprosesser og reduserer administrasjonstiden. De 22 000 ansatte jobber nå sammen i en felles løsning.

 

Les suksesshistorien

Thomas Nordås utnevnes til Managing Partner i Tieto Norge

Thomas Nordås begynner som Managing Partner i Tieto Norge 1. juni 2019. Hans fremste oppgave blir å akselerere implementeringen av selskapets nye strategi. Thomas kommer fra Sopra Steria.

 

Les mer

Forex Bank kutter administrasjonstiden med 50%

Vår automatiserte plattform hjalp banken med å digitalisere utlånsprosessen og kundene får nå svar i løpet av noen minutter.

 

Les mer om hvordan

Bedre tid til brukerne i helse- og omsorgstjenestene

Slik bidrar digitale verktøy til mer helse for hver krone i Bodø kommune. Verktøyene gjør arbeidsdagen enklere og reduserer kostnader for helse- og omsorgstjenesten.

 

Les mer

Reduserte CO2-utslippene med 56%

I årsrapporten for bærekraft og har vi samlet høydepunktene for 2018. Blant annet har vi oppdaterte retningslinjer for bedre å imøtekomme kravene til dagens globale arbeidsmiljø, og var blant de første til å introdusere etiske retningslinjer for bruk av kunstig intelligens (AI).

 

Les om flere tiltak

Rapport: Alt du trenger å vite om openEHR

Fremtidens kliniske informasjon er strukturert og åpen. openEHR er en fremtidsrettet standard som har skapt et raskt voksende internasjonalt og åpent økosystem. Vil du vite mer om standarden? Last ned rapporten og lær mer!

 

Last ned rapport

Frokostseminar: Blockchain - teknologi i helsevesenet

2.april, Tieto, Skøyen

Påmelding

Frokostseminar: Skytrender

9.april, Dataforeningens lokaler, Oslo

Påmelding

Møt oss på SSV energy:connected

10.april, Fornebu, Telenor Arena

Mer informasjon